Grondautomatisering

Hang en Sluitwerk

Automatisering

Daarom kiest u voor Old Britian:


  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Hoge kwaliteitsmaterialen
  • Lange levensduurs
  • 15 jaar garantie
  • Alles op maat gemaakt
Motoren
Motoren
Videofoon
Videofoon
Verlichting
Verlichting


Automatisering


Exclusiviteit en gebruiksgemak zonder zorgen.

  
Voor de maximale luxe kunnen wij uw poort automatiseren, zodat u vanuit uw auto of uw woning, en tegenwoordig zelfs, met uw mobiele telefoon de poort kunt openen en sluiten.

  

Veiligheid is belangrijk voor u en uw gezin en huisdieren, vandaar dat wij onze poorten plaatsen met sensoren.

  

Een codeklavier is praktische oplossing voor toegangscontrole, u kunt bevoegde personen een cijfercode geven zodat ze de poort kunnen openen of sluiten.

  

Voor de automatisering van de houten poort heeft Old Britian zichzelf hoge kwaliteitseisen gesteld. Wij werken met Ditec automatiseringen , dit merkt heeft zeer betrouwbare en veilige systemen.

  

Old Britian werkt met 2 soorten automatiseringen ondergronds en bovengronds systemen . Beide systemen zijn kwalitatief elkaars gelijke, maar bij grondautomatisering ziet u geen motor op de poort en is daardoor ,esthetisch, de mooiste oplossing.

  

Voor schuifpoorten hebben we een speciale motor  die de poort aandrijft door middel van een tandlat op de poort.

  

U kunt ook kiezen voor een intercom of videofoon, zodat u bij het aanbellen weet wie er voor de poort staat. Old Britian heeft ook een systemen die via uw GSM o smartphone of Ipad werken. Dan kunt u, waar u ook bent, zien of horen wie er aanbelt en mensen toegang verlenen.